Links

met dank aan

Aanbevolen literatuur

Trilemma

Praktijk voor training, coaching en therapie.  Trilemma gaat uit om vanuit drie posities, standpunten of invalshoeken naar een probleem of vraagstuk te kijken: benadering vanuit het hoofd, het lijf en het hart.
Zie: www.trilemma.nl 

Dokker Networks

Enthousiaste jonge ondernemers maken websites en investeren 10% van hun omzet in goede doelen. De moeite waard om een kijkje te nemen:
www.dokkernetworks.com 

Zakelijk mediteren

Niels Emonts die als ervaringsdeskundige je meeneemt in de wereld van niet zweverige meditatie. Een prachtige manier om meer in balans te komen. De manier waarop Niels lesgeeft in meditatie is een echte uitnodiging.
Zie: www.zakelijkmediteren.nl 
 

Myrtle Bennett

Myrtle Bennett geeft een 1 uur durende rustige en zachte lichaamsmassage. Een heerlijke manier om eens volledig tot rust te komen en meer lichaamsbewust te worden. Een ware zachte ontmoeting met uw lichaam in verharde tijden.
Zie: www.myrtlebalance.nl
 

Nelly Tweehuijsen

Nelly heeft op een geheel eigen manier diverse vormen van yoga samengevoegd tot een “universele yoga”. Haar aanpak is uitnodigend, met oog voor ieders individuele mogelijkheden tot bewegen en ontspannen. Een mooie manier om uw grenzen te leren kennen. Telefoon: 010-5917289.


Ademhalingsoefeningen zouden altijd onderdeel moeten zijn bij behandeling van angststoornissen en depressies.